Ett beställningskort

Beställning av min chef till hennes dotters bröllop. Hon ville ge någonting extra så det vara bara att gå loss – wild and crazy alltså. Valet föll på en s.k explosionsbox.

DSC01847

Romantiskt papper i ljusrosa toner som gick i stil med brudens blombukett. Dekorerade med chipboards och utklippta bokstäver som bildade texten ”För kärlekens skull”Brudparets namn och datum för bröllopet skrev jag ut på datorn och stansade sedan ut en cirkel som sattes på en något större vågig cirkel. Och så exploderar boxen (när locket lyfts av)…

DSC01843DSC01842

Fäste pappersband runt ”tårtans” kant tillsammans med lite tyll, band och pärlor. Tårtan vilar på ett tårtpapper som stansats ut i ett blankt papper.

DSC01831DSC01841

Bild över hela insidan. Klippte in vikningen så det ser ut som hjärtan. tyckte att det gav en mjukare framtoning och så passande till ett bröllop. Stämpeln talar väl för sig själv.

DSC01833DSC01835

Närbild på brudklänningen och fracken. Bruden är frisör så en sax kändes helt rätt. brudgummen är snickare…Gick åt en hel del papper kan jag säga:) men en mycket rolig ask att göra. Kommer helt klart att bli flera framöver.

 

Det här inlägget postades i bröllop, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ett beställningskort

  1. Carina Westberg skriver:

    Ibland blir jag faktiskt imponerad av dig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s