Flaskdekoration

CIMG5298

Fick en beställning på flaskdekorationer för ett bra tag sedan. Det har fått vänta pga alla juklkort och tändsticksaskarsom skulle produceras men nu i helgen var det dags att ta tag i utmaningen. Använde samma mall som jag använde mig av sist när jag tillverkade fraken men denna gång fick utsmyckningen bli lite mera opersonlig eftersom jag inte har en aning om vem eller vilka som så småningom får en flaska med denna dekoration på.

CIMG5295

Liggandes ser fracken ut på detta sätt. Har använt mig av svart cardstock som bas. Västen tillverkades av bronsfärgat glansigt papper (kommer från ÖoB). Skjortkragen av vitt cardstock och slagen på fracken är ett blommönstrat cardstock som bryter av fint mot det kolsvarta (även om inte fotot gör det rättvisa).

CIMG5294

Närbild på dekorationerna i form av en farfarsklocka med kedja som kommer upp ur bröstfickan. På andra sidan en lite ”näsduk” i samma färg som västen. Flugan är sydd av vita band i två olika storlekar. Knappar = brads.

CIMG5291

Så här ser klänningen ut när den ligger ned. Tillverkad av ett laxfärgat papper från lagerhyllan (som för övrigt inte krymper alls, snarare ökar…konstigt). Längst med bältet och fållen har jag använt mig av Martha Stewarts bårdstans samt droppat bling med hjälp av pearl maker.  I dekolletaget lite vit spets och ett ”halsband” av bling samt några brads som knappar.

CIMG5307

Baksidan av flaskdekorationen. Bilderna blev mörka men jag hoppas att ni ser principen ändå. Har fäst ett tunnare band med hjälp av några öljetter sedan har jag knytit bandet som en rosett. Upptill har jag bara gjort små snitt som jag hakat i varandra.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s