Ramkort till dop

Dopkort beställt av min chef så då gäller det ju att göra något extra, extra. Hittade en mall på ramkort hos Cri-ike. Den var så lätt att följa och till min förvåning lyckades jag sätt ihop kortet på första försöket. Det gav mersmak så det kanske kan bli fler i produktionen framöver. Har ju en del födelsedagar i min släkt under höst och vinter. För att inte tala om julen som snart kommer:).

CIMG5184

Till detta kort har jag använt gammelrosa cardstock som grund. Det mönsterade papperet runt ramen kommer från Panduro (Romance – Roses). Insidan i ”fönstret” är klätt ned Panduros ( Romance -Letter). Bården runt om öppningen är utstansad med Martha Stewarts kantstans. Det vita snirkliga är inköp på Facebook. Fotografiet kommer från lagret hemma (tror det är Pion designs) och skeden fyndades på loppis i sommar. Lite rosa och vita rosor (blommor och knoppar) samt bling och rosetter. Allt för att göra det sockersött till den lilla tjejen. Kortet fotograferades innan det var helt klart så hälsningen från mormor och morfar på vänster sida syns inte, ej heller den lilla psalmboken med barnets namn och namngivningsdatum som limmades fast i fönstrets högra nedre hörn.

CIMG5186

Framsidan är klädd med en utstansad dies i form av en vagga (tack och lov för facebook gruppen). Samma papper som klädde fönstret får agera pärmsida. Bården är utstansad med ännu en Martha Stewart stans.

CIMG5187

Använde grungeboard från Tim Holtz som mall på en cardstock. Dessa målades sedan med silverfärg och innan den torkade strödde jag över lite glitter för extra effekt. Dessa fästes med rosa brads. ”Boken” hålls ihop med en rosa spets.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Annorlunda kort, Dopkort och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s