Ett kändistätt år

På väg emot ännu ett år av Skulefestivalen. Denna gång 30 års jubileum och kvällens stora dragplåster var Darin. Döm om vår förvåning när vi tillsammans med våra två gäster (en årlig tradition) traskade bakvägen till festivalplatsen och blev ”omgångna” av Darin iförd full klätterutrustning med en kameraman brevid sig. Dagens stora artist på väg till Skulebergets klätterled timmarna före sitt uppträdande skulle ske….ja det var väl inte riktigt vad vi hade väntat oss. Tyvärr avböjde han vänligt men bestämt fotografering då han ansåg sig se något löjlig ut i hjälmen. Så bildbevis saknas men vi var ju fyra vittnen till händelsen:)

CIMG4764

Gissar dock att vi var de enda i publiken som sedan visste att de små, små prickarna med vita hjälmar var Darin (den övre figuren på  bilden) med följe, och jag kan lova att vi följde dem med spänning.

CIMG4769

Som väl var tog dom sig både upp och ned utan problem och levererade sedan live med sin niomanna orkester. Enligt vad han sa under sin show var klättringen uppför Skuleberget tydligen ett av det mest spännande han någonsin gjort. Inget illa beröm för vår vackra del av Sverige.

Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s