Alster från Highcoastscraps vårträff

I samband med att den scrapförening som jag tillhör hade sin vårträff passade jag på att lägga upp ett litet lager av kort till olika tillfällen. Här kommer ett urval av vad jag skapade.

CIMG4615

Ett kort med havskänsla. Något för en skeppare kanske? Har använt mig av underbara Maja Designs papper(skärgårdsliv, lite naturfärgat snöre samt en bit wellpapp.

CIMG4616
Ett sjörövarkort. Kanske något för en liten pojke i min närhet….En ganska enkel layout. Det effektfulla pappret behövde inte så mycket dekoration. Fick bli en blomma och en bit av det nya band som investerades hos Anette på scraphuset. Dödskallen och tillhörande spindel ingick i ett kit som jag har köpt på Ullared.

CIMG4810

Detta kort är tänkt till en båt och Bruce Springsteen älskande doktor som fyller 40 år i sommar. Jag får hoppas att han håller sig borta från min blogg (eller glömmer det han sett innan sin födelsedag, vilket inte borde inte vara så svårt när man är ”demensdoktor”.

CIMG4618

Några studentkort är bra att ha i lager nu när den tiden närmar sig med stormsteg. Älskar att scrappa dessa i neutrala toner som grått. Baksidan är ett papper från serien Vintage Summer Basics (Maja Design). Dekorationen med utklippta conversskor tyckte jag var lite kul.

CIMG4620

Ännu ett studentkort i gråa toner. Mönsterpapper från samma serie som ovan (Vintage Summer Basics, Maja Design). Dekoration med en bit utstansat staket, småblommor och ett band. Några droppar av pearlmaker.

CIMG4624

Detta studentkort går i mera traditionella färger. Har sytt med blå tråd i kakpapprets hål. Klippt ut en bil, stämplat en tag, fäst en bit band och enblå/gul blomma. Ett kugghjul som extra utsmyckning.

 

CIMG4619

Ett till ”bra att ha” kort detta i aprikosa toner. Mönsterpapper från Pion Design, tag, spets, utklippt fjäril och en bild på Collosseum. Sommar och Rom, längtar tillbaka dit.

CIMG4621

Detta kort är helt i min stil, dvs romantiskt men inte överdekorerat. Min nya swirldies går just nu för högtryck, jag bara älskar den. en utklippt ängel tittar fram ur fågelburen (inte helt ologiskt va?). Fjärilarna liksom baksidan är klippta ur ett papper från Pion design.

CIMG4622

Närbild på dekorationen.

CIMG4623

Ett kort med djärvare färger. Lite tyll, dekorerad kapsyl, band och en ros får pryda mönsterpapperen. Det blommiga är köpt på Panduro och det randiga är baksidan av samma papper.

 

CIMG4625

Så till sist ett lila kort. Temat var blommigt. Här har jag åter igen använt det utstansade staketet som är otroligt användbart. Inser när jag skriver detta att temat har varit utklippta fjärilar (en slump – såklart).

CIMG4626

Närbild på dekorationen.

 

CIMG4628

Mina sist inköpta dies:) En gammal cykel som är helt underbar och ramarna som jag redan haft stor glädje av. Detta kort går i blåa toner (mönsterpapper från Maja Design, Vintage summer basics) men strax efter att jag fotat det så klistrade jag dit två blommor till i gult och blått så nu är det mera som ett studentkort:).

Annonser
Det här inlägget postades i Kort, Studentkort och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s