Scraphörna

CIMG4508

Sedan jag för ca fem år sedan flyttade från hus till lägenhet har mina scrapsaker flyttat runt med början i köket. Ett tag hade jag sakerna utspridda i samtliga rum och att ta sig för att pyssla var ett helt företag. Ofta slutade det med att allt stod framme på vardagsrumsbordet vilket inte var speciellt trevligt för någon. För något år sedan hittade jag en sekretär (Hemnes) på IKEA som jag trodde skulle kunna ge mig en bra förvaring. Och i vintras slog jag till när den var på rea. Sekretären består av två separata delar och till denna har jag nu köpt en byrå (inte samma serie). Tillsammans med en journalvagn (också den från IKEA men inköpt för många år sedan) bildar alltsammans min scraphörna i sovrummet. När allt är stängt ser det hyfsat städat ut.

CIMG4507

Och som ni ser finns det gott om plats för förvaring inuti sekretären. Tom min ”groda” och min ”sill” ryms i den.

Det här inlägget postades i Förvaring och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Scraphörna

 1. Laila skriver:

  Jag har surfat runt och kollat på hemnes sekretär och så hamnade jag på din sida. Är du nöjd med den ? fungerar det bra att sitta och scrappa vid den? Är sugen på att köpa en också för att försöka få ordning på min röra 🙂

  • amw007 skriver:

   Hejsan

   Jo jag tycker nog att det fungerar bra att sitta och scrappa vid min sekretär (åtminstonde mindre alster). Jag är lite av den typen som annars sprider grejerna runt mig och kan ta hela köksbordet i anspråk utan problem. Fördelen med den jag har är att jag har skåpdörrar nedtill och kan då öppna dem och komma in ordentligt med benen om det skulle behövas.

   Den sväljer oerört mycket och fastän jag har mycket saker så ryms allt i den och i en byrå med tre lådor som står bredvid. Förutom själva scrapväskan som är tom tills jag skall på scrapträffarna och papper som jag förvarar i en mappvagn.

   Kan verkligen rekomendera den som scrapskåp. Jag surfade själv runt en hel del och letad, funderade ett tag på att bygga en egen som man skulle kunna vika ut och sedan styra ihop igen när man var klar om du förstår hur jag menar. Men det fungerar utmärkt med denna. Bäst av allt är att om det kommer gäster fäller jag bara ihop luckan och all röra är som bortblåst:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s