Altrad bok

CIMG4187

Tiden går och lillebror fyller 23 år den 14 januari. Inför hans födelsedag har jag inspireras av Theresa Lundström (publicerat i Inzpira 2011) och gjort en liten minnesbok. Grunden är en kartongbok (Panduro) som jag målat med Ultra Metallic (Bronze) och sedan klätt med ett gammeldags papper (Kaisercraft, Timeless Collection) samt som bokrygg (Tim Holtz, Idea-ology).  Framsidan har dekoration som washitejp och knopp och hörn av metall samt grungeboard (Tim Holtz), krona (Melissa Franches) och en chipboardbok. På boken ligger en liten penna tillverkad av en tandpetare. Fotot ligger på ett utstansat papper från Pion Desig. Jag bara äls´kar min nyinköpta dies från Spelbinders. Den är verkligen hur användbar som helst.

CIMG4188

Bokens innehåller en miniatyrbok som är dekorerad med en ännu mindre bok. Jag har stansat ut hål i miniatyrbokens sida och sytt i hop den med tunt rep.

CIMG4191CIMG4195

Innehållet är de små fotografier som togs när Joakim gick i skolan.

CIMG4192CIMG4197

Tyvärr saknas en del men jag fyllde ut den med kurriosa såsom foto på jag och Joakims pappa samt storebror (om än i betydligt yngre ålder).

CIMG4198

Det här inlägget postades i Altrat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s